Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što ovaj boutique glazbeni festival već pet godina za redom oduševljava Trogirane i njihove posjetitelje te podiže letvicu produkcijskih standarda u Kuli Kamerlengo došlo je vrijeme i za šesto, po mnogo čemu drugačije izdanje KulaKula Festivala.

Pod geslom “Ljeto počinje i završava s KulaKula festivalom” ove godine organizatori najavljuju tri terminska festivalska bloka.

KulaKula festival održat će se 3.-5.8. i predstavlja po prvi put internacionalni line up izvođača i novi kako vizualni tako i glazbeni smjer.

Četvrtak, 3.8. rezerviran je tako za svima dobro poznatu “umjetnicu koja mora biti zdrava” - Konstraktu i njen bend Zemlja Gruva, a čast da otvore festival pripala je talijanskoj senzaciji The Sweet Life Society. Ovaj osmeročlani band prošlo ljeto proveo je kao predgrupa Jovanottijeve turneje “Jova Beach Party”, a u svoj životopis upisali su i nastup na najvećem eurovizijskom partyu u Torinu 2022. Iza njih je i nastup na svjetski poznatom festivalu Glastonbury.

Drugi dan 4.8. rezerviran je za crnogorske hip-hop legende Who See, a nakon njih Kulu Kamerlengo rasplesat će makendonski glazbeni genijalac - Kiril Džajkovski. Ovaj svjetski priznati elektronički skladatelj i začetnik pravca Balkan Beat u pratnji svog banda donijet će energiju kakvom su prštali njegovi nastupi na festivalima Exit, Sziget i Woodstocku u Poljskoj.

Subota, 5.8.rezervirana je za legende rock scene - domaće Prljavo Kazalište koje Trogirani obožavaju i čijih se koncerata iza Kule rado sjećaju. Festival će privesti kraju Parni Valjak s novim pjevačem Igorom Drvenkarom 1.9.

Ulaznice kojih je zbog ograničenog kapaciteta zaista limitiran broj potražite u sustavu entrio.hr a za više informacija tu su i društvene mreže Facebook i Instagram.



Izvještaji



Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”


Slavlje života i glazbe velike Janis Joplin


Mondo Generator feat. Acid Row i Omega sun


Zagreb glazbom obilježio Dan Europe


JazzHR u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Them Moose Rush, Zepaxia, Rens Argoa


Tihomir Pop Asanović veličanstveno obilježio 60 godina karijere


Opasna doza dopamina u Tvornici kulture – Baks


Matija Cvek održao koncert u Zadru


Lekcije Kojota na otvorenju 20. Culture Shock Festivala