Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PARAF JAVNA KUPATILA 019Aktualno izdanje Parafa “DELTA Live 2022”, album nastao i zabilježen 1. travnja 2022. u riječkom Exportdrvu na koncertu koji je bio idealna prilika za ovjekovječiti žestoki nastup kultnog bendau audio i video formi, u obje originalne postave i aktualnoj, punkerski-neobičnoj - osmeročlanoj. Paraf danas su Pavica Čabrijan (vokal), Zdravko Čabrijan (bas, vokal), Valter Kocijančić (vokal, gitara), Deni Šesnić (gitara), Raoul Varljen (klavijature), Alen Tibljaš (bubnjevi), Vlado Simcich (gitara) i Iva Mobčibob (vokal), a zajedno izvode najuspješnije pjesme iz oba muzička perioda benda: punka i post-punka.

Unazad par godina aktivni su i diskografski, a svoj novi zvuk predstavili su već singlovima ‘Novi Berlin’, ‘Dosta!’ i ‘Bez lica’ koji su uz ‘Zastave (live in studio)', bonus studijske snimke na D strani upravo objavljene dvostruke LP ploče, jedinom formatu na kojoj su 'Zastave' zabilježene u ovoj verziji.

Povodom objave “DELTA live 2022” dvostrukog LP izdanja, starta prateća promotivna akcija tijekom koje uz svaku kupovinu dvostrukog vinila gratis dolazi i istoimeno izdanje na CD formatu. Zadnji dan za iskoristiti ovu priliku je Valentinovo. “DELTA Live 2022” 2LP moguće je naručiti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., fizički kupiti u riječkom Dallas Music Shopu te online u Dallas web shopu, a spomenuta akcija vrijedi svugdje.

“I da, ono što je zamjetno, nove pjesme savršeno su se uklopile u postojeći materijal te su ujedno jođ jedan dokaz svevremenosti ovoga sastava koji nam, očito, još ima štošta toga novoga ponuditi. Zanimljiv je to kraj jednog isto tako zanimljivoga CD-a koji nam ostavlja tek jedan upitnik u zraku nakon onoga „Dosta!“. Naime, čega nam je u stvari dosta? Situacije u društvu možda da, ali Parafa definitivno ne, jer nakon ovoga CD-a lako je zaključiti da je Paraf aktualniji i jači nego ikad i da nam neće nikada dosaditi.” – Ivica Dukić (soundguardian.com)

“DELTA live 2022” drugi je live-album Parafa. Prvi, jednostavno nazvan “Paraf Live”, nalazi se u sklopu box-seta „Sabrana djela 1976.-1987".



Izvještaji



Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”


Slavlje života i glazbe velike Janis Joplin


Mondo Generator feat. Acid Row i Omega sun


Zagreb glazbom obilježio Dan Europe


JazzHR u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Them Moose Rush, Zepaxia, Rens Argoa


Tihomir Pop Asanović veličanstveno obilježio 60 godina karijere


Opasna doza dopamina u Tvornici kulture – Baks


Matija Cvek održao koncert u Zadru


Lekcije Kojota na otvorenju 20. Culture Shock Festivala